Яценюк виступає категорично проти оподаткування трудових мігрантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк виступає категорично проти оподаткування трудових мігрантів

765
Народний депутат України, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк виступає категорично проти введення оподатковування трудових мігрантів. Про це він заявив під час презентації Хмельницької обласної організації Ініціативи "Фронт змін", яка проходила у формі телемосту Київ-Хмельницький, повідомили в прес-службі "Фронту змін".
Коментуючи заяву першого віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова щодо обов'язку трудових мігрантів перераховувати кошти в Пенсійний фонд для свого пенсійного забезпечення після повернення на батьківщину, А.Яценюк підкреслив, що це "приведе тільки до тінізації ринку і точно не допоможе збалансувати Пенсійний фонд".
За його словами, людям, які повертаються в Україну, потрібно допомогти почати свій бізнес, створити нові робочі місця, і тільки після цього вони зможуть платити відповідні податки та пенсійні платежі державі. "Це повинно бути пріоритетом номер один відносно трудових мігрантів, і найважливішим для їхньої адаптації в українському суспільстві", – відзначив А.Яценюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас