Опитування: Все більше українців відчуває на собі вплив кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: Все більше українців відчуває на собі вплив кризи

1436
Число українців, які відчули на собі вплив фінансової та економічної кризи, за останні кілька місяців збільшилося.
Такі дані соціологічного дослідження, проведеного Українським центром економічних і політичних досліджень ім. Олександра Разумкова з 27 лютого по 5 березня 2009 року, презентував на прес-конференції в Києві в четвер директор соціологічної служби Центру Андрій Биченко.
Так, 83,2% респондентів відповіло, що вони відчули кризу, 13,2% вважає, що кризу вони не відчули, і 3,6% не змогли відповісти на це питання.
За словами А.Биченка, кількість людей, які на своєму житті відчули кризу, у порівнянні із груднем збільшилася. У грудні цей показник становив 74%.
Експерт також відзначив, що дуже тривожним сигналом є погіршення якості харчування українців.
Так, 39,4% респондентів аважає, що якість харчування погіршилася, у той час як у грудні минулого року цей показник становив 31%. "Це свідчить про те, що проблеми, викликані кризою, впливають не тільки на сьогоднішній день, але й будуть впливати на майбутнє", - сказав А.Биченко.
Під час дослідження було опитано 2012 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві та у Криму. Опитування здійснювалося в 129 населених пунктах, теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас