Азаров: Прикро слухати інвесторів про те, як вести тут бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Прикро слухати інвесторів про те, як вести тут бізнес

1628
На ювілейному 5-му Українському інвестиційному саміті в Лондоні інвесторів було в три рази менше, ніж на першому подібному заході. Про це повідомив голова Комітету ВР із питань фінансів і банківської діяльності Микола Азаров.
"Я буквально вчора повернувся з європейської конференції, проведеної Інститутом Адама Сміта в Лондоні. Конференція називалася "Український інвестиційний саміт". Перший подібний форум пройшов в 2004 році, зараз був уже п'ятий за рахунком. Ювілейний. А інвесторів на ньому було в три рази менше, ніж на першому. І як прикро було слухати виступи окремих учасників про те, як доводиться вести тут бізнес", - підкреслив М.Азаров.
На уточнююче запитання, що саме довелося почути парламентарієві, він відзначив: "От вийшов один великий інвестор, який планував вкласти в Україну близько півмільярда доларів на першому етапі і близько п'яти мільярдів на другому, і розповів, як він почав вкладати кошти, а потім уряд розірвав з ним контракт. Він зазнав збитків, які незрозуміло куди віднести. Це почули нечисленні учасники саміту".
Слідом М.Азаров розповів: "Потім виступив я і сказав, що влада приходить і йде, а Україна взагалі цікава країна, і зневірюватися не варто. Зате варто активно брати участь в українському інвестиційному процесі, і ви не прогадаєте, якщо будете вкладати в нашу країну гроші".
"Можете собі уявити, як звучав мій виступ після виступу людини, яка реально втратила тут свої капітали", - поскаржився політик.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас