Голова банку JPMorgan побачив ознаки відновлення американської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова банку JPMorgan побачив ознаки відновлення американської економіки

Казна та Політика
1205
На думку голови американського банку JPMorgan Chase & Co Джеймі Даймона, уже зараз можна спостерігати ознаки початку відновлення американської економіки.
Незважаючи на те, що Даймон назвав їх досить "скромними", він відзначив, що "ознаки відновлення і зцілення" все-таки є. За словами голови банку, кредитній кризі багато в чому посприяли короткі продажі, спрямовані на обмеження падіння акцій фінансового сектору. Комісія із цінних паперів і бірж тимчасово наклала заборону на короткі продажі ще кілька місяців тому.
Голова JPMorgan також досить схвально відгукнувся про план створення регулятора системного ризику в Штатах, запропонований главою фінансового комітету Палати представників США Барні Франком, відзначає Reuters. У своєму виступі на економічній конференції в Торговельній палаті США він також підтримав ведення обліку в поточних цінах, відзначивши в той же час, що банки можуть довести застосування правила справедливої ціни "до абсурду".
У той же час Даймон сказав про те, що він проти націоналізації американських банків, тому що впевнений, що подібні заходи "не працюють". На його думку, з банками, які дійсно перебувають в "дуже поганій формі", повинна працювати Федеральна корпорація зі страхування депозитів, яка, на думку голови JPMorgan, існує саме для цього.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас