Хто "дерибанить" землю в Пущі-Водиці? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто "дерибанить" землю в Пущі-Водиці?

Нерухомість
940
Громадська організація "Пуща-Водиця" і правозахисники просять високих посадових осіб держави звернути увагу на ситуацію, що склалася з розподілом землі і порушенням прав громадян на житло в однойменному населеному пункті, розташованому в Києві.
Про це на прес-конференції в УНІАН заявили голова зазначеної ГО Віктор Гоцик і правозахисник Олександр Вознюк.
За словами Гоцика, очолювана ним організація має в розпорядженні чимало документів і звернень жителів Пущі-Водиці із приводу незаконних дій столичної влади, прокуратури, судів, зокрема, Оболонського району столиці із приводу спроб розподілу земельних ділянок і відселення жителів з будинків або заборони на їхню приватизацію.
За словами Гоцика, крім цього, з боку органів місцевої влади існують факти самовільного позбавлення громадян місця їх прописки і, відповідно, реєстрації, про що "вони дізнаються потім і випадково".
Як приклад голова ГО навів факт спроби позбавити житла п'ять сімей, які проживають у Пущі-Водиці на вулиці Червонофлотська, 5-б, яким, за його словами, Оболонська РДА навмисно не надає дозвіл на приватизацію житла, застосовуючи лише відписки на звернення.
У свою чергу Вознюк відзначив, що за наявною у нього інформацією "з оперативних джерел", близько 90% новобудов і розпайованих останнім часом земельних ділянок є незаконними. "На сьогодні йде реальний незаконний розподіл землі", - сказав він, відзначивши при цьому, що органи влади і працівники правоохоронних органів на численні звернення або не реагують, або ставляться до цього формально.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас