Заборгованість ЧФ РФ перед Пенсійним фондом України складає 3,6 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заборгованість ЧФ РФ перед Пенсійним фондом України складає 3,6 млн грн

Казна та Політика
427
Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин сподівається, що прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернеться до уряду і Міністерства оборони Російської Федерації щодо питання боргів російського Чорноморського флоту перед Пенсійним фондом України.
Про це Куніцин заявив на засіданні міської антикризової групи, повідомляє незалежна on-line газета "Новий Севастополь" .
"Ми повинні написати від прем'єр-міністра лист, щоб наш глава уряду звернувся - а це питання міжнародного порядку - до міністра оборони і до уряду Російської Федерації, оскільки заборгованість Чорноморського флоту Російської Федерації перед Пенсійним фондом України виросла з 3,4 млн грн до 3,6 млн грн. І це з 10 млн грн загальної пенсійної недоїмки по місту", - сказав він.
За твердженням Куніцина, керівництво адміністрації вже зверталося щодо питання оплати боргів до командуючого Чорноморським флотом РФ, а от в уряд РФ "ми прямо не можемо звертатися, давайте через уряд України звернемося до прем'єра РФ, щоб шукали варіанти. Тому що це вже непристойна сума".
Голова адміністрації також додав, що "1,4 млн грн на ЧФ РФ - заборгованість з виплати зарплати, і про це теж треба порушувати питання".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас