Банк "Аваль" виступає менеджером проекту по випуску і розміщенню облігацій ЗАТ "Укрзернопром" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" виступає менеджером проекту по випуску і розміщенню облігацій ЗАТ "Укрзернопром"

Фондовий ринок
49
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» уклав договір із ЗАТ «Укрзернопром», відповідно до якого виступить менеджером проекту по випуску і розміщенню облігацій компанії на загальну суму 6,4 млн. грн.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника керування корпоративного банкинга Олександра Ковальова.
По його інформації, прогнозована ставка прибутковості складає 18 проц. річних, з додатковими опціонами як для інвесторів, так і для емітента. Номінал облігацій 100 грн.
Компанія «Укрзернопром» початку свою діяльність на українському ринку наприкінці 1998 року, у даний час являє собою могутній вертикально інтегрований холдинг зі статутним фондом більш ніж 25 млн. грн.
«Укрзернопром» керує рядом підприємств борошномельної і хлебопекарської продукції в різних регіонах країни, серед яких Криворізький мірошницький комплекс, з потужністю переробки до 550 тонн зерна в день, хлібозаводи в Жовтих Водах, м. Кривий Ріг, хлібозаводи «Чернігівхліб», «Ніжинхліб», «Павлоградхліб» і ін. До складу холдингу також входить Харківська макаронна фабрика.
Заводи компанії щодня переробляють 600-700 тис. тонн зерна в день, випускають понад 300 тонн тільки хлібобулочних і кондитерських виробів, кількість сортів і видів яких перевищує сотню.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів ВАТ «Укртелеком», Пенсійний фонд, держпідприємство поштового зв'язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку перевищує 1,1 тис. структурних підрозділів.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас