Хедж-фонди і спекулянти ставлять на падіння євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хедж-фонди і спекулянти ставлять на падіння євро

Казна та Політика
1499
Компанії, що роблять ставки на спреди, повідомляють про хвилю коротких торгів по євро протягом двох останніх тижнів, що змушує очікувати значної корекції європейської валюти в найближчі місяці, пише Sunday Telegraph.
Інвестори виходять на короткі торги, коли очікують падіння валюти. В останні дні ф'ючерсні трейдери в США значно збільшили свої ставки на падіння євро відносно долара. Дані, опубліковані американською Комісією з торгівлі товарними ф'ючерсами (Commodity Futures Trading Commission), що за тиждень, що завершився 3 березня, короткі позиції хедж-фондів і спекулянтів на торгах проти євро майже подвоїлися - до 19431 контрактів у порівнянні з 10081 контрактів тижнем раніше.
"У найближчі місяці має бути значна корекція євро, - заявив Девід Б'юік David Buik з BGC Partners. - За цією кривою стоять зусилля Європейського Центробанку, який намагається впоратися з економічними проблемами". Він додав, що єврозона вступила у рецесію пізніше, ніж інші країни, але ЄЦБ реагував занадто повільно і поставив валюту під загрозу.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас