Посол США Тейлор заявляє про готовність США надати Україні експертів з ефективної роботи газотранспортної системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол США Тейлор заявляє про готовність США надати Україні експертів з ефективної роботи газотранспортної системи

Енергетика
253
Посол США Вільям Тейлор заявляє, що США готові надати Україні експертів, які спеціалізуються на ефективній роботі газотранспортної системи. Про це він сказав в інтерв'ю газеті "День".
"Що в нас є, так це висококваліфіковані технічні експерти, які дуже добре розбираються в тому, як повинна працювати ефективна газотранспортна система. Якщо Україна захоче скористатися допомогою таких експертів - вони будуть до її послуг", - сказав Тейлор.
Він додав, що якщо Україна вирішить створити якийсь консорціум з іншими країнами, з Росією, з європейськими, американськими компаніями, то США також будуть готові консультувати країну і з цих питань.
Крім цього, Тейлор відзначив, що технічні поради США щодо функціонування системи використання газу могли б бути корисними і для України.
Як повідомляло агентство, Україна і Європейський Союз проведуть міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України 23 березня в Брюсселі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас