Прокуратура порушила кримінальну справу проти начальника відділення банку за шахрайство при отриманні кредиту на 700 тис. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура порушила кримінальну справу проти начальника відділення банку за шахрайство при отриманні кредиту на 700 тис. грн.

Кримінал
842
Прокуратура Івано-Франківська порушила кримінальну справу проти співзасновника і директора товариства з обмеженою відповідальністю та начальника відділу банку за підозрою в шахрайстві при одержанні кредиту на 700 тис. грн.
Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі МВС.
За інформацією, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Івано-Франківській обл. викрили в Івано-Франківську співзасновника, директора ТОВ і начальника відділу кредитування юридичних осіб банку, які підробили рішення засновників ТОВ про передачу в заставу майна товариства, надали його в обласну філію банку і незаконно одержали кредит у сумі 700 тис. грн.
Прокуратура міста порушила кримінальну справу за ст. 222 ч.2 (шахрайство з фінансовими ресурсами), 209 ч.2 (легалізація (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом), 364 ч.2 ( зловживання владою або службовим становищем) і 366 ч.2 (службова підробка) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас