Вирок про позбавлення Б. Фельдмана волі на дев’ять років набув законної сили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вирок про позбавлення Б. Фельдмана волі на дев’ять років набув законної сили

80
Увечері 14 вересня 2002 року Луганський апеляційний суд завершив розгляд скарги колишнього віце-президента банку “Слов’янський” Бориса Фельдмана на вирок Артемівського місцевого суду, яким колишній банкір був засуджений до дев’яти років позбавлення волі.
Суд об’єктивно і кваліфіковано оцінив справу і залишив вирок Артемівського місцевого суду без змін. Таким чином, вирок про позбавлення Бориса Фельдмана волі строком на дев’ять років - за розкрадання та ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах - остаточно набув законної сили.
Водночас суд виніс окрему ухвалу щодо адвокатів Федура та Агеєва. У зв’язку з тим, що захисники нині засудженого Фельдмана умисно грубо порушувули свої обов’язки в судовому процесі, нехтували адвокатською етикою, виявляли неповагу до суду і намагалися затягнути судовий розгляд, апеляційний суд Луганської області зробив подання до Вищої кваліфікаційної комісії адвокатів України. Суд наполягає на порушенні відносно адвокатів Федура і Агеєва дисциплінарної справи та позбавленні їх ліцензії на право здійснювати адвокатську діяльність.
Вирок Луганського апеляційного суду негайно вступає в законну силу і підлягає виконанню.
За матеріалами:
ДПС України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас