730 інвесторів "Еліти-центру" подали заявки в Київміськадміністрацію на перевідступлення їхнього права вимоги на житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

730 інвесторів "Еліти-центру" подали заявки в Київміськадміністрацію на перевідступлення їхнього права вимоги на житло

Нерухомість
936
730 інвесторів, що постраждали в афері групи будівельних компаній "Еліта-центр", подали повідомлення в Київську міську державну адміністрацію зі згодою на перевідступлення їхнього права вимоги на житло адміністрації.
Про це на засіданні комісії Київської міської ради з земельним відносин, містобудування й архітектури сказав заступник голови міськадміністрації Володимир Головач.
"Ми вже завершили прийом заяв... у нас усього 730 (інвесторів) подали заяви на те, щоб укласти договори з 1700", - сказав Головач.
Після прийому повідомлень міськадміністрація має намір укладати з інвесторами попередні договори про перевідступлення права вимоги.
Як повідомляло агентство, у грудні 2008 року Київрада продовжила до 20 лютого строк подачі в Київміськадміністрацію повідомлень вкладниками "Еліти-центру" зі згодою на перевідступлення їхнього права вимоги на житло адміністрації.
16 жовтня 2008 року Київрада визначила порядок відшкодування інвестицій вкладникам "Еліта-центр".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас