Тимошенко розчарована тим, що частина фракції БЮТ підтримала відставку Огризка з посади голови МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко розчарована тим, що частина фракції БЮТ підтримала відставку Огризка з посади голови МЗС

836
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила розчарування тим, що частина фракції БЮТ у Верховній Раді проголосувала за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ.
"Я розумію мотивацію та обурення деяких наших депутатів, - сказала Тимошенко, коментуючи на прохання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" рішення Верховної Ради про відставку голови МЗС.
"У такий спосіб вони (депутати) привселюдно висловили незгоду з непрофесійною діяльністю міністра, з тим, що міністр закордонних справ України дозволяє собі розсилати за кордон циркуляри, які ганьблять прем'єр-міністра, український уряд і саму державу. У цьому я не тільки розумію, але й десь розділяю їхнє обурення", - сказала Тимошенко.
"Однак сьогодні, коли політична ситуація в країні невизначена, а економічна – важка, я б радила депутатам знаходити в собі сили для приборкування образ і гніву та не давати волю емоціям. Є фракційна дисципліна та офіційна позиція політичної сили, порушувати які нікому не дозволено з будь-яких мотивів. Потрібно дуже виважено підходити до будь-якого рішення і до будь-якого голосування, щоб забезпечити стабільність роботи коаліції і парламенту", - підкреслила вона.
Крім того, Тимошенко повідомила, що вже у вівторок проведе бесіду з кожним членом фракції БЮТ, які підтримали постанову про відставку голови МЗС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас