Центральному офісу партії Ющенка відключили світло і тепло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центральному офісу партії Ющенка відключили світло і тепло

397
З вівторка в центральному офісі партії "Наша Україна" відключені електроенергія та опалення.
Про це повідомляє джерело "Української правди" у центральному офісі партії.
"Керівництво центрального виконкому партії, зібравши співробітників офісу, повідомило, що всі розходяться по домівках. Уся інформація буде повідомлена вам у телефонному режимі", - сказав співрозмовник.
За його словами, співробітники всіх регіональних офісів партії, у тому числі і центрального, два місяці не одержували заробітної плати.
Зі свого боку, в.о. голови центрального виконкому "Нашої України", відповідаючи на запитання співробітників про перспективи партії, сказав, що нічого конкретного відповісти не може.
"Усе буде добре. Усі близькі до партії люди знайомі із ситуацією та обіцяють у найближчий термін цю проблему вирішити. Було б безглуздо в рік президентських виборів ставити на партії хрест, я думаю, це всі розуміють", - сказав він.
Зі свого боку, депутати-нашоукраїнці, відповідаючи на запитання про політичні і фінансові перспективи партії, не можуть дати чіткої відповіді.
"По суті, ми до "Нашої України" уже не маємо ніякого відношення. Ми створили депутатське об'єднання "За Україну". Єдина людина, яка може вирішити це питання - Віктор Ющенко, він є головою партії", - сказала Ксенія Ляпіна.
У свою чергу заступник голови партії, депутат Зіновій Шкутяк заявив, що в нього немає ніякої інформації із приводу перспектив партії.
"Звертайтеся із цим питанням до її голови Віктора Ющенка", - сказав він.
Як відомо, у листопаді минулого року на 4 звітно-виборчому з'їзді партії Ющенко був одноголосно вибраний головою "Нашої України".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас