General Motors веде переговори про купівлю бізнесу Delphi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors веде переговори про купівлю бізнесу Delphi

Фондовий ринок
362
Американська корпорація General Motors планує викупити бізнес свого колишнього збанкрутілого підрозділу Delphi Corp. з виробництва кермових колонок, щоб допомогти компанії в реструктуризації, повідомляє Bloomberg.
Цей план є частиною трирічної підтримки GM збанкрутілої Delphi, яка також може одержати раніше заплановані виплати від GM у більш ранній термін.
Компанія, що одержала $13,4 млрд. допомоги від уряду США, має намір покласти кінець втратам і надати додаткову підтримку Delphi, включаючи можливе повторне придбання її заводів. У цілому, компанія витратила більше $11 млрд. на реструктуризацію Delphi.
Угода включає купівлю підрозділу з виробництва кермових колонок Delphi у місті Сагінау в Platinum Equity LLC, яка одержала в лютому 2008 року право на придбання цього бізнесу після процедури банкрутства Delphi. Сума угоди - $447 млн. з урахуванням боргу $190 млн., а ще $257 млн. Delphi одержить від GM під майбутні поставки.
Крім того, американська компанія веде переговори про купівлю інших чотирьох заводів Delphi. Але придбання потужностей у Сагінау ще підлягає затвердженню з боку суду і повинне бути розглянуте в рамках обговорення програми держкредитування для GM.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас