Тимошенко обіцяє ініціювати відставку міністрів у випадку неврегулювання заборгованості із зарплати на держпідприємствах до квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко обіцяє ініціювати відставку міністрів у випадку неврегулювання заборгованості із зарплати на держпідприємствах до квітня

291
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє ініціювати відставку міністрів у випадку, якщо до квітня не буде ліквідована заборгованість із заробітної плати на державних підприємствах, які перебувають у сфері управління міністерств. Про це вона заявила на нараді, присвяченій врегулюванню заборгованості із зарплат на держпідприємствах.
"Якщо не розрахована заробітна плата - усе міністерство буде позбавлене заробітної плати... якщо це не допоможе - наступним буде подання на міністра у Верховну Раду на звільнення. Я більше гратися з міністрами не буду!", - сказала вона.
При цьому прем'єр підкреслила, що кожний міністр буде нести персональну відповідальність за те, щоб по його сектору заборгованість була ліквідована протягом березня.
"Березень місяць я виставляю той термін, за який я буду шкіру спускати з кожного міністра", - сказала Тимошенко.
За словами прем'єра, заборгованість із зарплати на державних підприємствах становить 341 млн. гривень.
Тимошенко підкреслила, що такий обсяг заборгованості є неприпустимим.
Як повідомляло агентство, на 1 лютого 2009 року розмір невиплачених зарплат збільшився на 35,7% у порівнянні з 1 січня 2009 року до 1 525,110 млн. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас