Житло будуть будувати по 300 дол.?! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житло будуть будувати по 300 дол.?!

Нерухомість
23141
Житло будуть будувати по $300?! Українські будівельні компанії, зокрема, київські пробують переорієнтуватися на ринок нерухомості більш дешевого сегмента і ведуть переговори про будівництво житла за ціною $300 за квадратний метр.
Про це повідомив президент Академії енергетики України Юрій Ковальчук на засіданні Антикризової ради при Українському союзі промисловців і підприємців.
За його словами, це будуть будинки за типом американських двоповерхових гуртожитків. "Так що нас чекає майбутнє "двоповерхової Америки", - сказав він і додав, що готовий назвати будь-якому охочому координати фірм, які укладуть ці угоди. "Так буде. Чому квартира в Києві коштує більше, ніж у Черкасах або Чернівцях?", - сказав він.
Така заява резонувала на засіданні з криком про допомогу від регіональних і столичних будівельних компаній, які зараз не можуть завершити почате до "чорного вівторка" 16 вересня 2008 року. Представники регіональних фірм заявили: "За законодавством, покупці житла, що споруджується, платять за нього початковий внесок близько 30%. Коли ми починали ці проекти, усе було в порядку. Сьогодні ми не можемо завершити будівництво без цих грошей".
За матеріалами: Укррудпром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас