Росіяни оцінили перший рік президентства Медведєва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни оцінили перший рік президентства Медведєва

Казна та Політика
868
Ставлення росіян до Дмитра Медведєва за рік після обрання його президентом Росії не змінилося.
Про це свідчать дані всеросійського опитування "Левада-Центру", проведеного в лютому напередодні першої річниці обрання Медведєва на найвищу державну посаду.
На запитання, які якості президента їх найбільше приваблюють, 43 відсотка з 1600 учасників опитування виділили досвід, енергійність, рішучість і принциповість.27 відсотків відзначили його лідерські якості, здатність до компромісів, далекоглядність, уміння вести за собою людей, знання життя та розуміння потреб простих людей. 15 відсотків росіян висловили впевненість у тому, що Медведєв є тією людиною, яка здатна навести порядок і забезпечити стабільність у країні.
Більшість росіян не змогли назвати слабкі сторони Дмитра Медведєва, однак деякі вказали на відсутність у нього "яскравих політичних якостей" (9 відсотків), інші - на "нерішучість" (три відсотки) або "недалекоглядність" (два відсотки).
69 відсотків опитаних заявили, що за минулий рік їх ставлення до президента не змінилося, а в 12 відсотків воно покращилося.
86 відсотків росіян називають Дмитра Медведєва продовжувачем політики Володимира Путіна. При цьому 50 відсотків респондентів вважають, що реальна влада в країні рівною мірою перебуває в руках Медведєва і Путіна. 34 відсотка вважають, що влада сконцентрована в руках одного прем'єр-міністра; 12 відсотків вважають, що всі важелі керування перебувають у президента.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас