Гордон Браун закликає до реформи банківської системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гордон Браун закликає до реформи банківської системи

Казна та Політика
439
Прем'єр-міністр Великобританії Гордон Браун заявив, що в його країні буде створений "банк галузі", і закликав до "глобального спостереження" за кредиторами.
Браун, виступаючи на показаному по телебаченню заході Лейбористської партії в Бристолі, на південному заході Англії, заявив, що він має намір провести реформу банківської системи і закликав кредиторів забезпечити гарантії того, що малий бізнес і сім'ї зможуть одержати кредити, передає Bloomberg. "Наше завдання повинно бути не менше, ніж перебудова фінансової системи, там, де вона провалилася, і потім створення економіки, у якій банки не служать самі собі, а служать суспільству цієї країни", - сказав він.
Northern Rock Plc зосередиться на іпотечному кредитуванні у Великобританії, а Royal Bank of Scotland Group і National Westminster Bank буде забезпечувати фінансування малому бізнесу. Уряд також розглядає можливість створення державних банків заощаджень, заявив Браун.
Британський уряд контролює 70% Royal Bank of Scotland і 43% Lloyds Banking Group. Northern Rock і Bradford & Bingley були націоналізовані торік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас