Opel, що належить GM, стане незалежною компанією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel, що належить GM, стане незалежною компанією

684
Німецький автоконцерн Opel, що належить американській автомобільній корпорації General Motors (GM), стане незалежною компанією.
Про це повідомив глава підрозділу General Motors в Європі Карл-Пітер Форстер.
Він додав при цьому, що Opel потребує додаткових коштів в розмірі 3,3 млрд євро для подолання кризи, які сподівається отримати від європейських властей, передає Reuters.
Opel планує скоротити витрати, при цьому ще не було досягнуте остаточне рішення про скорочення персоналу або виробництва. Крім того, як повідомив Карл-Пітер Фостер, компанія, можливо, вдасться до скорочення зарплат. Подальші подробиці щодо планів компанії будуть відомі наступного тижня після переговорів з німецькими властями.
Раніше Opel заявляв, що для подолання економічної кризи він потребує інвестицій в розмірі 3,2 млрд євро, і запитав цю суму як державну економічну допомогу у Німеччини. Проте німецький уряд порахував, що спочатку власник Opel - американська General Motors - повинна надати план порятунку своєї дочірньої компанії і показати, які інвестиції вона може зробити в підприємство, що належить їй.
Автомобільний концерн Оpel, продукція якого є третьою за популярностю в Германії (після Volkswagen та Mercedes-Benz), виготовляє машини на заводах в Німеччині, Великобританії, Бельгії і Польщі. Концерн надає робочі місця 25 тис. співробітників.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас