Хмара: Відставка Ющенка остаточно дестабілізує ситуацію у країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хмара: Відставка Ющенка остаточно дестабілізує ситуацію у країні

499
Відставка президента і проведення дострокових виборів глави держави остаточно дестабілізують ситуацію в країні, створять реальну загрозу для економічного краху і навіть для втрати незалежності. Таку думку висловив народний депутат ВР IV скликання, член Правління Української народної партії Степан Хмара, коментуючи заяву першого президента України Леонід Кравчука, який закликав чинного президента достроково подати у відставку.
На його думку, як би люди зараз не ставилися до чинного президента, "на сьогодні саме він - єдина людина, яка може зберегти порядок в державі і захистити національні інтереси України".
"Проведення дострокових президентських виборів, які автоматично почнуться після відставки Ющенка, може остаточно зруйнувати українську економіку, адже в такому випадку уряд перетвориться в передвиборний штаб Юлії Тимошенко, а Секретаріат Президента - у штаб Віктора Ющенка. Зрозуміло, що займатися економікою, виводити державу із кризи буде просто нікому", - сказав він.
Степан Хмара також вважає, що такою ситуацією може скористатися Російська Федерація, "яка завжди використовувала часи нестабільності, часи української руїни на свою користь".
"А те, що Москва зможе використовувати безвладдя і тотальні політичні конфлікти в Україні, доводить грузинський досвід", - підкреслив політик.
Тому, відзначив він, заяву Леоніда Кравчука можна розцінити як заклик до початку такої руїни, заклик до президента піти на свідоме знищення держави.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас