Ющенко закликає всі гілки влади виробити єдиний план для боротьби з економічною кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко закликає всі гілки влади виробити єдиний план для боротьби з економічною кризою

258
Президент України Віктор Ющенко переконаний, що в умовах кризи представники всіх гілок влади і політичних сил повинні об'єднатися та працювати на благо країни.
"Президент України Віктор Ющенко переконаний, що в умовах економічної кризи, яка далі поглиблюється, необхідно відкинути всі політичні амбіції, суперечки і зосередитися на виробленні спільного плану дій для боротьби з економічною кризою", - передала позицію глави держави його прес-секретар Ірина Ванникова на брифінгу в четвер у Києві.
Прес-секретар нагадала, що в п'ятницю, 27 лютого, о 10.30 В.Ющенко на нараді за участю прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, голови Верховної Ради Володимира Литвина, голови Національного банку Володимира Стельмах і лідера Партії регіонів Віктора Януковича планує обговорити координацію дій усіх органів державної влади щодо розвитку економіки.
Вона нагадала, що президент також планує розглянути всі пропозиції місії Міжнародного валютного фонду для створення єдиної позиції української сторони в діалозі з Фондом.
Як пояснюють у прес-службі глави держави, президент налаштований якомога швидше підписати лист про наміри до МВФ. "Цей лист повинен містити погоджені між усіма політичними силами зобов'язання української сторони, виконання яких є передумовою одержання другого траншу позики від МВФ і подальшого співробітництва з ним", - наводить позицію глави держави його прес-служба.
"Президент України вважає, що підписання так званої "декларації", що містить лише гасла і не є вираженням консолідованої позиції відносно реформ, яку пропонує підписати уряд, не дозволить відновити співробітництво із МВФ", - уточнюють у прес-службі.
"Секретаріат президента України переконаний: Міжнародний валютний фонд хоче бачити не декларації, а реальне об'єднання навколо необхідних для оздоровлення української економіки заходів", - підсумовує прес-служба.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас