Кармазін: 25% золотовалютних запасів України згоріло в іноземних банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кармазін: 25% золотовалютних запасів України згоріло в іноземних банках

Казна та Політика
2847
Курс долара сьогодні спекулятивний, розрахований він тільки на одне, щоб розхитати ситуацію, викачати побільше грошей і перекачати державний золотовалютний запас, який ще є в Україні, в кишені певних людей, певних олігархів. Про це заявив народний депутат від блоку НУ-НС, лідер партії захисників вітчизни Юрій Кармазін.
"Я народний депутат чотирьох скликань, генерал, який має всі допуски до державної таємниці, у минулому - голова комітету з боротьби з організованою злочинністю та корупцією не можу навіть ознайомитися, де розміщені наші золотовалютні запаси, і чи вже значна частина їх не пропала. Я маю інформацію, що четверта частина їх просто згоріла в іноземних банках. Це надзвичайно страшні речі", - сказав він.
За його словами, коли експертам МВФ показують, де знаходяться наші золотовалютні запаси, а своїм парламентаріям ні, то це багато чого означає.
"Там (в іноземних банках. - Ред.) вони (золотовалютні запаси. - Ред.) розміщені під 3%, а тут у реальну економіку гроші йдуть під 33-36%, тобто в 10 разів гірше, ніж наші гроші працюють на американську й інші економіки. Це і є життя в умовах надзвичайного економічного стану в політичному хаосі", - заявив Ю.Кармазін.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас