Королівський банк Шотландії перестане допомагати команді Формули-1 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королівський банк Шотландії перестане допомагати команді Формули-1

Казна та Політика
366
Королівський банк Шотландії (RBS), що є великим спонсором Williams, прийняв рішення залишити Формулу-1 наприкінці сезону-2010.
Відзначимо, що банк вирішив до кінця виконати свої зобов'язання перед командою, незважаючи на великі фінансові втрати, викликані економічною кризою.
"Ми розуміємо, що зараз діємо в зовсім іншому економічному середовищі, і ми переглядали всі наші активи з жовтня минулого року. Ми змушені реагувати на цю ситуацію, але ми робимо це, поважаючи комерційні угоди, які ми укладали з нашими партнерами.
Протягом нашого співробітництва Williams показував відмінне розуміння і вів нашу програму вперед. Вони підтримали нас у пошуку шляхів зменшення видатків на час нашої угоди. А настільки рання заява дозволить серові Френку Уільямсу і його команді вже почати планувати подальше фінансування", - цитує Autosport Ендрю Маклагіна, директора RBS зі зв'язків із громадськістю.
Нагадаємо, що RBS став не першим банком, який оголосив про відхід з Формули-1. Недавно компанія ING - титульний спонсор Renault - заявила про те, що не стане продовжувати співробітництво з командою після 2009 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас