Subaru Forester пройшов випробування танкодромом! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru Forester пройшов випробування танкодромом!

1433
23 лютого команда журналістів автомобільних ЗМІ України провела військово-польовий тест-драйв на танкодромі учбово-тренувального центру "Десна".
Складно придумати більш важке випробування для міського SUV, ніж тест-драйв по танковому полігону. Підступний рельєф, безліч природних та штучних перешкод кинули виклик ходовим якостям Forester та водійській майстерності українських журналістів.
У розпорядженні тест-пілотів була повна гамма автомобілей Forester, включаючи модифікації з 2-літровым атмосферным двигуном (150 к..с.), 2,5-літровим атмосферним (172 к.с.) и 2,5-літровим турбованим силовим агрегатом. До речі, саме горизонтально-опозитний двигун Boxer об’єднує автомобілі Subaru і танки, котрі також брали участь у тест-драйві.
Незважаючи на важкі дорожні умови, фірмова система повного приводу Symmetrical AWD, чималий кліренс (від 215 до 220 мм в залежності від модифікації) і чудова геометрична прохідність стали запорукою успіху Forester. В руках досвідчених водіїв, навіть на гумі з дорожнім протектором, вони успішно подолали всі перешкоди, які змогла запропонувати тестова траса танкодрому, чим довели, що Subaru грязі не бояться!
Під час форсування бродів пілоти Forester оцінили чудову моментну характеристику моторів Subaru на низьких обертах. В особливо важких ситуаціях водіям автомобілів з механічною КПП на допомогу приходив понижений ряд трансмісії.
З моменту презентації весною 2008 року в Україні було продано більш ніж 2000 автомобілей Subaru Forester нового покоління. У січні 2009 року продажі Subaru Forester склали понад 200 автомобілей.
"Створюючи автомобілі Subaru, ми прагнемо зробити їх такими ж надійними, як військова техніка. Сьогоднішній тест-драйв дозволив нам відкрити для себе Forester з нового боку. Комфорт, помножений на чудову прохідність й динаміку є тими складовими, що зробили Forester лідером продажів Subaru в усьому Світі",- говорить генеральний директор дистриб’юторської компанії "Субару Україна", пан Такіта Шинічіро.
За матеріалами:
Subaru Ukraine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас