Золоті депозити приносять 90% прибутку за півроку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Золоті депозити приносять 90% прибутку за півроку

2919
Про те, що золото завжди було і буде в ціні – говорилося вже багато. Жовтий метал у всі часи був "тихою гаванню" для тих інвесторів, які хотіли максимально убезпечити себе від всіляких валютних та інших ризиків. І ось сьогодні їх зоряний час прийшов! У той час, як навколо не стихають розмови про інфляцію, скачки валюти та інші негаразди, щасливі власники золотих депозитів з кожним днем підраховують свій зростаючий прибуток.
Для більшої наочності візьмемо конкретний приклад конкретного вкладника, який відкрив депозитний внесок у золоті в одному з українських банків. Допустимо в Укргазбанку (судячи з інформації “Простобанк Консалтинг", цей банк пропонує кращі умови по таким внескам).
Так, мінімальний термін розміщення золотого депозиту в даному банку - 6 місяців. Мінімальний об'єм металу, що купується – 100 грам. Відкривши 22 вересня 2008 депозит вартістю 141,6 грн. за грам золота під 4,75% річних, сьогодні вкладник отримує гривневий еквівалент своїх 100 грамів за ціною 267,7 грн. за грам! Плюс законні 2,385% річних. Порахуємо: сумарний дохід клієнта складає 91,43% за півроку!!!
Цифра вражаюча. Тим паче, що за прогнозами аналітиків, найближчим часом котирування "жовтоокого щастя" будуть тільки рости. Так, один з провідних українських аналітиків Олександр Охрименко відзначає: "Ціна на золото росте, і це зростання продовжуватиметься найближчим часом. У поточній ситуації на фінансовому ринку немає альтернативи золоту як об'єкту інвестування. Тому, загальна кількість покупців золота тільки збільшується, а отже і зростає його вартість".
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас