Українські автоперевізники вимагають зниження облікової ставки Нацбанку і переведення валютних кредитів в гривневі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські автоперевізники вимагають зниження облікової ставки Нацбанку і переведення валютних кредитів в гривневі

Кредит&Депозит
1387
Українські автоперевізники вимагають зниження облікової ставки Нацбанку і переведення валютних кредитів в гривневі. Про це журналістам заявив сьогодні представник страйкового комітету Руслан Кананадзе.
За його словами, у вантажних автоперевізників є вимоги до Мінтрансзв"язку встановити економічно обґрунтований мінімальний тариф на вантажоперевезення, а також ініціювати антидемпінгове розслідування відносно польських, молдавських і придністровських перевізників, що здійснюють перевезення на внутрішньо-українських маршрутах. Крім того, автоперевізники вимагають скасувати відповідне розпорядження КМДА і дозволити в'їзд в столицю вантажного автотранспорту в денний час.
Р.Кананадзе підкреслив, що для виконання вказаних вимог 18 лютого до Києва прибуде близько трьохсот вантажних автомобілів, які поволі рухатимуться по кільцевій автодорозі від Жулянського моста до проспекту Перемоги, а також по самому проспекту до будівлі Мінтрансзв"язку. "Ми плануємо зайняти одну смугу руху, щоб не створювати незручностей для решти водіїв", - сказав представник страйкового комітету. За словами Р.Кананадзе, для проведення акції протесту отримані всі необхідні дозволи. Він також підкреслив, що її учасники не висувають політичних вимог і не мають наміру підтримувати будь-які політичні сили.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас