Чечетов: Звільняти міністрів будемо, призначати - ні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов: Звільняти міністрів будемо, призначати - ні

357
Коаліції не варто розраховувати на голоси "регіоналів" при ротації в Кабміні. Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.
"Згідно із класичними канонами роботи парламентських республік, партії, що перебувають в опозиції, не беруть участь у кадровому формуванні уряду", - сказав політик.
Він відзначив, що ПР може голосувати тільки за відставку уряду, але не буде брати участь у ротації Кабміну.
"Коаліція повинна проводити кадрову ротацію і брати на себе відповідальність за роботу своїх міністрів, які будуть проводити її політику", - підкреслив М.Чечетов.
Він акцентував, що при цьому ПР виступає не проти окремих кандидатів на якісь посади в Кабміні, а проти того, що ці кандидати як міністри будуть здійснювати політику Тимошенко.
"Якщо оцінювати конкретних кандидатів, наприклад, на посаду міністра фінансів - того ж Віктора Пинзеника, Петра Порошенка, Віталія Гайдука, то це дійсно висококваліфіковані люди, з багатим досвідом роботи, люди, здатні належним чином виконувати серйозні функції. Але вони будуть працювати в заданому урядом коридорі. Яким би професіонал не був, але він виконувати буде урядове завдання. А ми політику Тимошенко, згубну для країни, не підтримуємо", - відзначив політик.
Також М.Чечетов заявив, що ПР голосувати за кандидатури, які буде подавати коаліція, не буде, так само як і "своїх людей туди посилати".
Нагадаємо, сьогодні нардеп від БЮТ Валерій Писаренко висловив припущення, що частина фракції Партії регіонів і Комуністичної партії України підтримають кадрові зміни в уряді.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас