"Кредит-Рейтинг": Кредитний рейтинг АКБ "Київ" знижено до рівня uaВВ- — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредит-Рейтинг": Кредитний рейтинг АКБ "Київ" знижено до рівня uaВВ-

889
Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу АКБ "Київ" (м. Київ) з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ- з прогнозом негативний. Агентство також виключило кредитний рейтинг з Контрольного списку рейтингів.
Зниження кредитного рейтингу банка обумовлено погіршенням платоспроможності банківської установи, зниженням рівня інформаційної прозорості, а також забороною на задоволення вимог кредиторів терміном до 09.08.2009 р. у зв’язку із введенням у банку тимчасової адміністрації.
Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижчою ніж достатня порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).
Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас