У Посольстві РФ вважають зайвою підвищену увагу до переговорів про надання Україні 5 млрд дол. кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Посольстві РФ вважають зайвою підвищену увагу до переговорів про надання Україні 5 млрд дол. кредиту

Кредит&Депозит
381
У Посольстві Російської Федерації в Україні вважають зайвою підвищену увагу українських політиків і ЗМІ до переговорів про надання державі російського кредиту в розмірі 5 млрд. дол. Про це сказав радник-посланник Посольства РФ Всеволод Лоскутов 11 лютого на прийомі з нагоди Дня дипломата Росії, пише газета "День".
"Не думаю, що кожний переговірний крок слід обговорювати і широко дебатувати в засобах масової інформації... Хотілося б, щоб ці переговори велися в спокійній обстановці", - сказав В. Лоскутов, відповідаючи на запитання журналіста. Він зазначив, що консультації тільки почалися, сторони вислухали один одного і зараз іде процес обговорення.
"Іде робота, яка потребує вдумливого підходу, і не треба робити поспішних висновків. Ще ні про що не домовилися, а, отже, і нічого обговорювати", - додав російський дипломат. Він також повідомив, що конкретних деталей не знає, однак певен, що обговорюються важливі питання, і наскільки вони дадуть корисні результати, буде залежати від представників міністерств і відомств обох країн.
"Ці переговори є ланками, які зможуть скласти ланцюг, який допоможе подолати наслідки кризи", - вважає В. Лоскутов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас