Мінтрансзв'язку проти вилучення ДАІ ліцензійної картки в автоперевізників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтрансзв'язку проти вилучення ДАІ ліцензійної картки в автоперевізників

529
Міністерство транспорту й зв'язку проти вилучення співробітниками департаменту Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ ліцензійної картки на транспортний засіб у автоперевізників.
Про це під час інтернет-конференції на сайті www.autocentre.ua повідомив заступник міністра транспорту й зв'язку - голова Державної адміністрації автомобільного транспорту Леонід Сергієнко.
"Міністерство транспорту й зв'язку при узгодженні цього законодавчого акту, який розробила й прийняла ДАІ, було проти, тому що це не функції ДАІ. Ми виступаємо за те, що цей акт є помилковим...", - сказав він.
Крім того, він зазначив, що на сьогодні переговори з ДАІ з цього питання не дали ніяких результатів.
"Якщо його не скасовувати (законодавчий акт), то ми ліквідуємо ліцензійні картки як такі, щоб нічого було вилучати", - сказав Сергієнко.
Раніше автоперевізники виступили проти повноважень співробітників ДАІ вилучати ліцензійну картку при виявленні порушень автоперевізником.
Як повідомляло агентство, Мінтрансзв'язку ініціює введення єдиного порядку оформлення документів для анулювання ліцензій автоперевізникам.
Головавтотрансінспекція 10 грудня виступила з ініціативою затвердження порядку оформлення ліцензійних карток автоперевізникам, які перевозять пасажирів і вантажі автомобільним транспортом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас