Фельдман просить Тимошенко скасувати ПДВ на комунальні послуги для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фельдман просить Тимошенко скасувати ПДВ на комунальні послуги для населення

Енергетика
1028
Народний депутат України (фракція БЮТ), радник прем'єр-міністра України Олександр Фельдман звернувся до глави уряду Юлії Тимошенко із проханням розглянути питання про скасування сплати ПДВ на послуги житлово-комунального господарства для населення. Про це повідомили в прес-службі депутата.
Фельдман вважає, що такий крок дозволить не тільки суттєво знизити витрати домогосподарств на оплату води, тепла, каналізації і квартплати без фінансових втрат для виробників цих послуг, але й суттєво заощадити кошти державного бюджету у вигляді надаваних субвенцій для виплати субсидій населенню.
Депутат відзначає, що відповідний законопроект був ним підготовлений і поданий на розгляд парламенту ще в 2007 році, але, незважаючи на його актуальність і позитивні висновки експертів, ухвалення остаточного рішення блокується Комітетом Верховної Ради з податкової політики.
"Рішення про скасування ПДВ на послуги ЖКГ для населення могло б стати відчутним антикризовим заходом, спрямованим на підтримку населення в умовах економічної кризи", - переконаний О.Фельдман.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас