МінАП оприлюднило проект розпорядження КМУ про порядок розрахунків за придбане сільгоспвиробниками дизпаливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МінАП оприлюднило проект розпорядження КМУ про порядок розрахунків за придбане сільгоспвиробниками дизпаливо

Аграрний ринок
213
Міністерство аграрної політики України з метою одержання зауважень і пропозицій опублікувало проект розпорядження Кабінету міністрів України "Про затвердження порядку розрахунків за придбане сільськогосподарськими товаровиробниками дизельне паливо для проведення весняно-польових робіт у 2009 р.".
Цей порядок визначає механізм придбання сільськогосподарськими товаровиробниками дизпалива для проведення весняно-польових робіт у 2009 р., у тому числі за рахунок коштів, отриманих на умовах державних форвардних закупівель зерна Аграрним фондом відповідно до бюджетної програми "Формування державного продовольчого резерву Аграрним фондом, здійснення державних форвардних і заставних закупівель, товарних і фінансових інтервенцій на організованому аграрному ринку".
У відповідності з документом для проведення розрахунків за державними форвардними контрактами і договорами поставки дизпалива, сільгоспвиробники повинні відкрити небюджетні рахунки в територіальних органах Державного казначейства.
Також Аграрний фонд згідно з укладеним форвардним біржовим контрактом здійснює перерахування коштів сільськогосподарським товаровиробникам на їхні небюджетні рахунки, відкриті в територіальних органах Державного казначейства.
Сільськогосподарські товаровиробники перераховують кошти операторам за дизельне паливо з рахунків (небюджетних) протягом трьох операційних днів.
Невикористані кошти на небюджетних рахунках сільськогосподарські товаровиробники платіжними дорученнями перераховують на поточні рахунки або на придбання інших матеріально-технічних ресурсів.
Витрати, пов'язані з доставкою дизельного палива, відшкодовуються сільськогосподарським товаровиробником.
Вказаний порядок, після набрання чинності розпорядження, діятиме до 1 липня 2009 р.
Повний пакет документів до зазначеного проекту розпорядження Кабінету міністрів України розміщений на офіційному сайті Міністерства аграрної політики України.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас