Влада Києва доручила ЖЕО роз'яснити жителям квартир на перших поверхах можливість обміну їхнього житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва доручила ЖЕО роз'яснити жителям квартир на перших поверхах можливість обміну їхнього житла

Нерухомість
1586
Влада Києва доручила керівникам житлово-експлуатаційних організацій провести роз'яснювальну роботу з жителями квартир, розташованих на перших поверхах житлових будинків, про можливість обміну їхнього житла на квартири поліпшеного планування, які розміщені на другому і вище поверхах, передає телеканал ICTV.
Звільнені квартири на перших поверхах будуть через аукціон продаватися підприємцям для облаштованості офісів і установ обслуговування киян.
Про це говориться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації від 16 січня 2009 р., текст якого оприлюднений на офіційному веб-порталі міської влади.
Як відзначається в документі, рішення прийняте з метою поліпшення житлових умов проживання жителів квартир, розташованих на перших поверхах, і створення умов для розвитку малого підприємництва та розширення сфери надання соціальних послуг.
У свою чергу, ГУ житлового забезпечення доручено надати в КМДА на затвердження перелік квартир з поліпшеним плануванням, які можуть бути запропоновані жителям для обміну. Цей перелік необхідно розмістити в ЗМІ для ознайомлення жителів міста.
Розпорядженням передбачено, що районні держадміністрації щомісяця будуть надавати в ГУ житлового забезпечення інформацію щодо жителів квартир перших поверхів, які виявили бажання здійснити запропонований обмін.
Головне управління економіки та інвестицій зобов'язано вносити пропозиції щодо продажу через аукціон квартир на перших поверхах.
Як повідомлялося, 27 січня заступник голови КМДА Віталій Журавський заявив журналістам, що розпорядження про відселення жителів перших поверхів житлових будинків з метою продажу цих приміщень підприємцям не існує і що влада Києва тільки обговорює це питання.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас