НКРЕ збільшила граничний рівень ціни на природний газ для промспоживачів на 75,37% - до 2020,25 грн за 1 тис. куб. м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ збільшила граничний рівень ціни на природний газ для промспоживачів на 75,37% - до 2020,25 грн за 1 тис. куб. м

Енергетика
844
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) на засіданні в четвер прийняла рішення збільшити граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також бюджетних організацій на 75,37% - до 2020,25 грн за 1 тис. куб. м (без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, тарифу на транспортування та постачання).
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", НКРЕ також окремо встановила граничний рівень ціни на газ для підприємств гірничо-металургійного комплексу і хімії на рівні 1 тис. 899,25 грн.
У Нацкомісії уточнили, що окреме встановлення граничного рівня цін на газ для хімічних підприємств і підприємств ГМК здійснюється відповідно до меморандуму, підписаного між цими підприємствами та урядом України.
Граничний рівень ціни на природний газ для промспоживачів і бюджетних організацій з 15 листопада 2008 року становив 1152 грн за 1 тис. куб. м (без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, тарифу на транспортування та постачання).
Як повідомлялося, промисловим і прирівняним до них споживачам поставляється природний газ імпортного походження.
НАК "Нафтогаз України" і її дочірня компанія "Газ України" продають імпортований природний газ на українському кордоні. Тому кінцева ціна на газ для споживачів включає тарифи на транспортування газу по магістральних і розподільних трубопроводах, а також тарифи на постачання газу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас