Тимошенко наказала провести інвентаризацію недобудованого житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко наказала провести інвентаризацію недобудованого житла

Нерухомість
603
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила главам облдержадміністрацій, мерам міст спільно з будівельними компаніями і комерційними банками зробити інвентаризацію об'єктів незавершеного будівництва.
Відповідне доручення глава уряду зробила під час наради із головами облдержадміністрацій і їх заступниками з питань підтримки будівельної галузі, повідомили в прес-службі Кабміну.
За словами Тимошенко, першим кроком виходу будівельної галузі зі складної ситуації, яка склалася в результаті світової фінансово-економічної кризи, повинно бути проведення інвентаризації будівництва. "Нам потрібно почати, насамперед, з детальної інвентаризації всього, що є сьогодні в нас у незавершеному будівництві", - відзначила голова уряду.
Прем'єр-міністр переконана, що інвентаризація дозволить одержати інформацію про справжній обсяг незавершеного будівництва, а також дозволить визначити можливі джерела фінансування, які будівельні компанії зможуть залучати для завершення будівництва об'єктів.
"Якщо ми в найкоротший термін, маючи всю інформацію, і базуючись на інформації комерційного банку, який надасть нам вичерпний аналіз, зробимо це, ми будемо твердо знати, які розриви в якій сфері, у якому місті, для яких будівельних компаній і для яких банків нам потрібно покривати", - відзначила Тимошенко.
Глава уряду додала, що без детального аналізу стану будівельної компанії не можна розробити дієвого рецепта виходу зі складної ситуації.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас