ЛАЗ з 26 січня відновить роботу у режимі виконання раніше отриманих замовлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛАЗ з 26 січня відновить роботу у режимі виконання раніше отриманих замовлень

337
Львівський автобусний завод, що входить у холдинг "ЛАЗ", з 26 січня, як і планувалося, відновить роботу тих підрозділів, які забезпечують виконання виробничої програми за укладеними раніше договорами, а також підтримують життєдіяльність підприємства.
Як повідомила прес-служба ЛАЗа в п'ятницю, одночасно буде формуватися портфель замовлень на 2009 рік, який у зв'язку зі світовою кризою не вдалося сформувати в 2008 році.
"Подальша ж робота підприємства буде залежати, насамперед, від замовлень комунальних підприємств України. Закупівля комплектуючих на автобуси і тролейбуси буде здійснюватися в міру надходження замовлень", - відзначається в повідомленні.
Згідно з ним, переговори з іноземними замовниками, які були початі торік, тривають.
Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі, з урахуванням скорочення виробництва через зниження платоспроможного попиту в умовах фінансово-економічної кризи "ЛАЗ" буде змушений скорочувати працівників.
На сьогодні на підприємстві працює близько 1300 людей.
Як повідомлялося, ЛАЗ 12 грудня 2008 року припинив роботу через відключення електроенергії та оголосив про намір не працювати в січні через велику кількість свят.
Працівники підприємства неодноразово пікетували будівлі підприємства та органів влади з вимогою погасити заборгованість із заробітної плати.
Холдинг "ЛАЗ" з керуючою компанією "Сіті Транспорт Груп" створений в 2007 році в рамках реорганізації системи менеджменту компанії. У структуру холдингу входять Львівський автобусний завод, Дніпровський автобусний завод (Дніпродзержинськ), Миколаївський машинобудівний завод, торговий дім "Українські комерційні автомобілі", сервісна компанія "Бус-Сервіс", лізингова компанія "LAZ Finance".
Правління холдингу очолює бізнесмен Ігор Чуркін.
В 2007 році ЛАЗ збільшив обсяг реалізації продукції майже в 2, 2 рази в порівнянні з 2006 роком – до 283,41 млн грн. За підсумками 2007 року холдинг випустив 471 автобус і тролейбус – на 67,4% більше, ніж в 2006 році.
Дані про виробництво і продажі автобусів і тролейбусів в 2008 році ЛАЗ поки не оголошує.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас