Кабмін встановив плату за користування кредитами зі стабфонду на рівні облікової ставки НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін встановив плату за користування кредитами зі стабфонду на рівні облікової ставки НБУ

Енергетика
641
Кабінет Міністрів встановив плату за користування кредитними коштами, які виділяються зі стабілізаційного фонду, на рівні облікової ставки Національного банку.
Про це сказано в постанові Кабміну №17 від 14 січня.
"Кошти стабілізаційного фонду виділяються на поворотній основі на умовах терміновості і платності. Процентна ставка за наданими зі стабілізаційного фонду кредитами встановлюється на рівні облікової ставки Національного банку", - сказано в документі.
Постанова передбачає внесення відповідних змін до "Порядку використання коштів стабфонду на надання кредитів для погашення, рефінансування й обслуговування кредитів, отриманих до 15 вересня 2008 року вітчизняними банками і суб'єктами господарювання від іноземних кредиторів".
Відповідно до постанови, Міністерство фінансів розглядає звернення і матеріали з надання кредитів зі стабфонду протягом 10 днів.
Якщо буде потреба, Мінфін має право вимагати в заявників додаткові матеріали для ухвалення рішення про виділення коштів зі стабфонду.
Як повідомляло агентство, постановою № 961 від 4 листопада 2008 Кабмін затвердила порядок використання коштів стабфонду.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас