Опитування: Кияни розчаровані діями президента більше, ніж інших політиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: Кияни розчаровані діями президента більше, ніж інших політиків

1199
Кияни розчаровані діями президента України Віктора Ющенка в 2008 році більше, ніж роботою інших політиків, свідчать результати експрес-опитування жителів столиці, оприлюднені в середу на прес-конференції в Києві.
Відповідаючи на запитання "Хто з політиків найбільше розчарував Вас в 2008 році?" 48,9% опитаних киян назвало главу держави. Негативні емоції від дій прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, згідно з опитуванням, відчуває 31,5% респондентів. У той же час розчарованих у діях лідера Партії регіонів Віктора Януковича 18,1%.
Разом з тим надію на те, що Ю.Тимошенко виправдає надії українців у році, що настав, висловило 24,7% респондентів. У дії В.Януковича вірить 23,7% опитаних. У цілому ж, згідно з опитуванням, в українській політиці відсутній лідер, із чиїм іменем більшість киян могли б пов'язати свої позитивні очікування.
Перераховуючи основні проблеми, що вимагають вирішення, кияни на перше місце поставили підвищення цін (44,9%). 35,7% респондентів вважає, що насущною проблемою є безробіття. Проблемою зростання злочинності стурбовано 23,1%, і тільки 3,6% респондентів вважає пріоритетною проблему спотворення подачі політичної та економічної інформації.
Соціологічне вуличне експрес-опитування проводилося 10 січня 2009 року дослідним центром " Імідж-Конроль". Опитано 1 тис. респондентів у Києві. Похибка дослідження не перевищує 3,3%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас