Данилишин: Оцінити вплив газового конфлікту на промвиробництво можна буде за підсумками січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилишин: Оцінити вплив газового конфлікту на промвиробництво можна буде за підсумками січня

Енергетика
440
Оцінити вплив газового конфлікту на темпи зростання промислового виробництва в Україні можна буде за підсумками січня. Про це заявив міністр економіки Богдан Данилишин, відповідаючи на запитання, яким чином відсутність постачання газу вплинула на промвиробництво.
" Про те, наскільки ситуація відіб'ється на промисловому виробництві, можна буде говорити трохи пізніше, хоча б за підсумками січня", - сказав Б.Данилишин.
Він також відзначив, що уряд ухвалює всі можливі заходи для того, щоб полегшити роботу підприємств промислового комплексу в умовах відсутності постачання газу в Україну.
"Прагну сказати, що зараз уряд вживає титанічні зусилля для того, щоб стабілізувати роботу промисловості", - підсумував Б.Данилишин. Як повідомлялося, Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення щодо залучення кредиту Ощадбанку для закупівлі мазуту з метою використання його підприємствами України з урахуванням газової ситуації.
Як заявив міністр палива та енергетики України Юрій Продан, розмір кредиту буде уточнений надалі.
Нагадаємо, Міністерство палива та енергетики розпорядилося перевести 135 промислових підприємств і електростанцій України на резервні види палива. Про це говориться в розпорядженні міністра палива та енергетики Юрія Продана від 1 січня № 1-р. Розпорядженням затверджений Зведений графік переведення підприємств на резервні види палива на період до кінця опалювального періоду 2008/2009.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас