Ющенко вивів Червоненка зі складу Координаційної ради з підготовки та проведення Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко вивів Червоненка зі складу Координаційної ради з підготовки та проведення Євро-2012

1178
Президент Віктор Ющенко вивів Євгена Червоненка зі складу Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи-2012 року з футболу. Про це говориться в указі Президента від 13 січня 2009 року, текст якого розміщений на офіційному сайті глави держави.
Даним указом до складу Координаційної ради введений Ілля Шевляк - заступник міністра Кабінету міністрів України - директор Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи-2012 року з футболу Секретаріату Кабінету міністрів. Також В.Ющенко призначив заступника голови Секретаріату Президента Юрія Богуцького секретарем Координаційної ради, звільнивши від виконання цих обов'язків Оксану Слюсаренко.
У той же час, зі складу Координаційної ради виведені О.Слюсаренко та Є.Червоненко.
Як повідомлялося, 19 листопада 2008 р. Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо ліквідації Національного агентства з питань підготовки до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, що очолював Є.Червоненко, і про створення відповідного Координаційного бюро в складі Секретаріату уряду.
У той же час, на початку грудня 2008 року екс-голова Національного агентства Є.Червоненко був призначений першим заступником голови Київської міської державної адміністрації. За словами Є.Червоненка, він, у першу чергу, буде керувати підготовкою столиці до Євро-2012.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас