Землі для будівництва житла у Москві вистачить на 25 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Землі для будівництва житла у Москві вистачить на 25 років

267
Вільної землі для будівництва житла в Москві вистачить на 25 років. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, про це заявив сьогодні на засіданні столичного уряду мер Москви Юрій Лужков.
"Землі в Москві вистачить на 25 років роботи, тільки її треба використовувати раціонально", - сказав він. Мер запевнив, що всю міську землю будуть використовувати тільки для соціальних цілей. Так, у найближчі роки в місті зменшиться будівництво комерційного житла, але збільшиться обсяг зведення житла соціального, а також об'єктів інфраструктури.
Московська влада має намір також купувати ділянки під забудову в найближчому Підмосков'ї. Щодо цього, за словами голови міста, "Люберці цікаві".
Місту також необхідний інженерний розвиток. "У нас повинні бути створені особливі умови для розвитку енергетики. Ми це вже обговорювали з Федеральною мережевою компанією (FEES)", - відзначив мер. На його думку, будівництво в Москві нових підстанцій також повинно бути оптимізовано.
"Ми вже маємо економію електроенергії, в 2008 році вона склала 7 проц", - відзначив Ю.Лужков. "Ми вже домоглися того, що зараз кожен городянин споживає 280 л води на добу замість колишніх 500. Виходить, ми домоглися економії й у цій сфері за допомогою приладів обліку", - сказав мер.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас