Путін: Нинішнє керівництво України нездатне вирішувати економічні проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Нинішнє керівництво України нездатне вирішувати економічні проблеми

Енергетика
1713
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що нинішня газова суперечка з Україною свідчить про високий ступінь криміналізації влади цієї країни.
"Я хочу підкреслити, як би це не було жорстко, мені здається, що сьогоднішнє політичне керівництво України демонструє нездатність вирішити економічні проблеми, і сьогоднішня ситуація свідчить про високий ступінь криміналізації владних структур", - заявив Путін у ході спілкування з іноземними журналістами в четвер.
"Сьогодні ситуація така, що діюче керівництво України не здатне організувати нормальне прозоре функціонування економіки України на ринкових принципах, і більше того, своїми діями (вони) завдають великої шкоди й українському народу, і престижу української держави", - сказав Путін.
За його словами, це "ще раз підтверджує, що спостерігається"політичний колапс усередині самої України", а також говорить про високий ступінь корумпованості владних структур.
"Сьогодні в цих умовах (вони) борються не за власне ціну на газ, а за можливість зберегти тих або інших посередників для того, щоб використати одержувані дивіденди в особистих цілях, особистого збагачення і з метою одержання необхідних фінансових ресурсів для майбутніх політичних кампаній", - підкреслив прем'єр РФ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас