Audi продала мільйон автомобілів у 2008 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi продала мільйон автомобілів у 2008 році

545
Німецька автомобілебудівна компанія Audi AG заявила про те, що в 2008 році продала в усім світі більше 1 млн. транспортних засобів, що на 4,3% більше від показників попереднього року.
Такого успіху компанія досягла, незважаючи на глобальну фінансову кризу та слабкий американський авторинок, повідомляє Associated Press.
Audi, що є частиною Volkswagen AG, уточнила, що торік було продано 1.003.400 транспортних засобів, у тому числі близько 82,8 тис. автомобілів у грудні. В останній місяць року компанії вдалося збільшити збут автомобілів на 17,4% у порівнянні з листопадом.
Керівництво автовиробника приписує збільшення продажів успіху нових моделей, насамперед, останньої версії її найпопулярнішого седана A4. У минулому році Audi допоміг зростаючий попит на її продукцію в Європі та Азії. Проте, наслідки світової фінансової кризи серйозно позначилися на результатах її підрозділу в Сполучених Штатах, де торік продажі знизилися на 6,1%.
Audi AG - німецька автомобілебудівна компанія, що входить до складу концерну Volkswagen AG. Штаб-квартира знаходиться в Інгольштадті (Німеччина). Голова ради директорів - Мартін Вінтеркорн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас