У Львові відкрито філію АКІБ "УкрСиббанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові відкрито філію АКІБ "УкрСиббанк"

Фондовий ринок
597
Акціонерний Комерційний Інноваційний Банк «УкрСиббанк» сьогодні відкрив філію в місті Львові. Філія знаходиться в самому центрі міста на вулиці Галицькій, 21. Під час урочистого відкриття приміщення філії було освячене священиками різних конфесій.
Львівська філія є чотирнадцятою філією в регіональній мережі банку, яка тепер охоплює всі регіони Украіни. Також Львівська філія є першою відкритою банком в цьому році. Філії АКІБ «УкрСиббанк» розташовані в містах України: Черкаси, Сєверодонецьк, Житомир, Київ, Севастополь, Полтава, Одеса, Кривий Ріг, Миколаїв, Дніпропетровськ, Донецьк, Маріуполь, Харків і Львів. До кінця року банк планує відкити ще дві філії в Сумах та Запоріжжі. Розширення регіональної мережі банку зумовлено, в по-перше, необхідністю супруводу бізнеса існуючих клієнтів банка в регіонах, та по-друге, наближенням до клієнтів для зручності їхнього обслуговування.
АКІБ «УкрСиббанк» було засновано 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ на здійснення банківських операцій. В 1990 році банк починав свою діяльність як структура регіонального масштабу, але вже більше п’яти років АКІБ «УкрСиббанк» є банком національного рівня. Сьогодні банк відноситься до категорії «найбільші банки України».
АКІБ «УкрСиббанк», працюючи на засадах універсальної фінансово-кредитної установи, пропонує широкий спектр банківських послуг та продуктів підприємствам та населенню. За словами директора Львівської філії АКІБ «УкрСиббанк» пана Білика Ярослава Романовича, станом на сьогоднішній день ряд підприємств та організацій тісно співпрацюють з банком через філіали в інших містах України. З відкриттям Львівської філії АКІБ «УкрСиббанк» вони зможуть значно розширити свою співпрацю з банком, збільшити фінансові можливості, в повній мірі використовуючи весь спектр послуг, який пропонується банком.
Сьогодні клієнтами банку є більше 8 000 юридичних осіб. Це підприємства великого, середнього та малого бізнесу, широко відомі не тільки в Україні, але й далеко за її кордонами. Своїм клієнтам – юридичним особам, банк пропонує розрахунково-касове обслуговування, здійснення кредитних операцій, розміщення на взаємовигідних умовах коштів підприємств на депозитних рахунках, документарні операції та операції з цінними паперами. Застосування розроблених спеціалістами банку схем побудови зарплатних проектів на базі платіжних систем «ГЕО» та Europay International дає можливість значно скоротити витрати та вирішити багато запитань, пов’язаних з виплатою заробітної плати.
АКІБ «УкрСиббанк» обслуговує в Україні більше 60 000 приватних осіб. Перелік послуг банку для населення відповідає запитам найвимогливіших клієнтів. Це обслуговування рахунків; більше 30 видів внесків з різноманітними умовами розміщення коштів в національній та іноземних валютах; грошові перекази по Україні та за кордон з поточного рахунку та по системі Western Union, яка є сьогодні найшвидшим та найзручним засобом переказу грошей по всьму світу. Послуги банку задовольнять потреби вирушаючих за кордон: клієнти Львівської філії АКІБ «УкрСиббанк» мають можливість оформити дозвіл на вивіз валюти, придбати дорожні та іменні банківські чеки. Філія обслуговує пластикові картки платіжних систем Visa та Eurocard/MasterCard, а також пропонує придбати картки платіжних систем «ГЕО» та Europay International. Крім того в філії функціонуватимуть програми з кредитування приватних осіб.
Гостями церемонії стали представники влади, Львівського обласного управління НБУ та керівники потужних підприємств м. Львова, серед яких були присутні такі особи: директор Львівської філії ЗАТ «Київстар GSM» пан Чихранов В.Г., Голова Правління ВАТ «Львівська макаронна фабрика» пан Гнатув Е.М., фінансовий директор ВАТ «Іскра» пан Ласка О.Ю., президент ТОВ «Тайм» пан Кедик Р.В., директор ТОВ «Перша Західно-Українська лізингова компанія» пан Лєбєдєв О.Ю. та інші.
За станом на 1.08.2001р. статутний фонд банку – 90 млн. грн., капітал – 202,8 млн. грн., валюта балансу – 1584,1 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 797,0 млн. грн. Вже декілька років міжнародним аудитором банку є компанія «Price Waterhouse Coopers», результати аудиторських перевірок якої, підтверджують відповідність фінансової звітности банку його фінансовому стану.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас