Sony представила "найлегший у світі ноутбук" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила "найлегший у світі ноутбук"

1546
Компанія Sony у середу напередодні відкриття виставки CES 2009 представила новий ноутбук серії Vaio P - Sony Vaio Lifestyle PC, повідомляє видання Wired.
Ноутбук із встановленою операційною системою Windows Vista оснащений 3G-модемом, модулями Wi-Fi, Bluetooth і GPS. Діагональ дисплея ноутбука складає 8 дюймів, а вирішення екрана - 1600 на 768 пікселів. Вага ноутбука, що Sony представляє як "найлегший у світі 8-дюймовий ноутбук", - 635 грамів.
Vaio Lifestyle PC також має особливий режим роботи під назвою Xcross Media, що дозволяє працювати в інтернеті, а також слухати музику і переглядати зображення та відео без завантаження операційної системи. Ноутбук буде оснащений процесором Intel Atom Z із частотою 1,33 Ггц і мати 2 Гб оперативної пам'яті (з можливістю збільшити до 4 Гб). Коштувати ноутбук буде 900 доларів.
Термін роботи ноутбука від батареї становить четверть години, однак існує можливість придбати більш енергоємну батарею, що буде підтримувати ноутбук у робочому стані протягом восьми годин.
Поставки ноутбука, як відзначає видання, почнуться в лютому 2009 року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас