Дубина не виключає обмеження постачань газу для підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубина не виключає обмеження постачань газу для підприємств

Енергетика
998
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина не виключає часткового обмеження постачань газу на деякі підприємства.
Про це повідомляє прес-служба уряду.
Він повідомив також, що на сьогоднішній день всі споживачі в Україні повністю забезпечені газом. "Додаються всі зусилля, щоб у всіх будинках було тепло і всі споживачі України були забезпечені газом ", - підкреслив Дубина. Керівник НАК "Нафтогаз України" висловив упевненість, що ситуація, яка склалася з постачаннями російського газу, не вплине на населення України.
Він також нагадав, що сьогодні о 07:45 Росія зупинила транзит газу до країн ЄС через територією України. При цьому він спростував заяви представників ВАТ "Газпром" про те, що Україна сама перекрила транзит газу. "З українського боку немає можливості закрити задвижку", - підкреслив Дубина.
Відзначимо, що переговори по постачаннях газу повинні розпочатись 8 січня в Москві. Раніше сьогодні Президент України Віктор Ющенко запропонував негайно почати переговори на рівні керівників газотранспортних організацій щодо прозорої та прогнозованої процедури забезпечення європейських споживачів російським природним газом. Представники "Газпрому" також заявляли про готовність розпочати переговори з Україною з газових питаннях у будь-який момент.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас