Арнольд Шварценеггер запропонував свій варіант бюджету Каліфорнії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арнольд Шварценеггер запропонував свій варіант бюджету Каліфорнії

Казна та Політика
368
Губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер 31 грудня запропонував новий варіант бюджету штату, пише The New York Times.
План розрахований не на 12, а на 18 місяців: залишок поточного фінансового року і наступний період, що почнеться 1 липня 2009 року. Він передбачає збільшення надходжень у бюджет від податкових зборів майже до 9,3 мільярди доларів (зокрема, за рахунок збільшення податку із продажів), а також скорочення витрат.
Губернатор запропонував урізати витрати на охорону здоров'я і середню освіту, які й так були скорочені протягом 2008 року. Крім того, новий бюджет передбачає підвищення плати за навчання в коледжах та університетах штату. Планується також звільнення працівників, праця яких оплачується з бюджету.
Каліфорнійський губернатор у цей час перебуває у відпустці на гірськолижному курорті в Юті. План бюджету він передав через своїх помічників.
У середині грудня республіканець Шварценеггер пообіцяв накласти вето на проект бюджету, запропонований членами Демократичної партії. Відзначимо, що протистояння демократів із Законодавчих зборів штату та губернатора в 2008 році затримало прийняття бюджету майже на три місяці.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас