Rolls-Royce виготовить агрегати для газопроводу Nord Stream — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce виготовить агрегати для газопроводу Nord Stream

Енергетика
379
Провідний британський виробник енергетичного обладнання Rolls-Royce оголосив про укладання контракту з дочірньою структурою Газпрому компанією Газкомплектімпекс на постачання восьми газоперекачувальних агрегатів для компресорної станції "Портова", що буде зведена в рамках проекту "Північний потік". Про це говориться в повідомленні.
Газоперекачувальні агрегати на станції "Портова" покликані забезпечити необхідний рівень тиску в підводній частині 1200-кілометрового газопроводу "Північний потік", що з'єднає бухту Портова поблизу м. Виборга з узбережжям Німеччини. Першу поставку в рамках зазначеного контракту планується здійснити в травні 2010 року, іншу частину Rolls-Royce поставить до кінця року.
Угода є знаковим російським проектом для Rolls-Royce. У червні британська компанія відкрила новий офіс у Санкт-Петербурзі з метою посилення своїх позицій на російському ринку. У грудні ц.р. найбільший російський авіаперевізник Аерофлот увів в експлуатацію перший літак Airbus A330, оснащений двигуном Rolls-Royce Trent 700.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас