Платіні: Будуть стадіони у Варшаві і Києві - буде Євро-2012 в Польщі та Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіні: Будуть стадіони у Варшаві і Києві - буде Євро-2012 в Польщі та Україні

599
Президент УЄФА Мішель Платіні повторив, що футбольний чемпіонат Євро-2012 пройде в Польщі та Україні. Про це він сказав в інтерв'ю італійській газеті "La Stampa".
Також Платіні нагадав, що умовами організації Євро в цих країнах є стадіони у Варшаві і Києві.
Президент УЄФА два рази ствердно відповів на прямі запитання, чи дійсно Євро-2012 пройде в Польщі та Україні. На поставлене уже другий раз питання Платіні відповів: "відкидаймо жарти, поляки та українці знають, чого хочемо. Новий стадіон у Варшаві та один у Києві".
Якщо цього (стадіонів) не буде, тоді "ніякого чемпіонату".
На питання, які будуть інші країни, якщо стадіонів у Польщі та Україні не буде, Платіні відповів, що рішення буде прийнято у відповідний момент. А на сьогоднішній момент він є оптимістом у цій справі.
Нагадаємо, Польща та Україна повинні прийняти чемпіона Європи з футболу Євро-2012. В Україні містами, де будуть проходити матчі, є Київ (тут буде проходити фінал Євро-2012), Донецьк, Львів і Дніпропетровськ. Проблеми зі стадіонами є тільки в Києві і Львові. У Києві тільки в середині цього року почався демонтаж ТРЦ Троїцький, що заважав приймати стадіон на НСК Олімпійський, а у Львові ще не визначилися з підрядником будівництва стадіону.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас